Wie zoeken wij?

Wij zoeken stagiaires die graag met kinderen in de leeftijd van 9 t/m 16 jaar willen werken en hen willen helpen om hun prestaties in relatie tot hun eigen kunnen te verbeteren! We zoeken een echte teamplayer omdat je werkt in een team met allemaal andere stagiaires van verschillende opleidingen. We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde stagiaires die dit ook op de kinderen kunnen overbrengen. Wij zijn op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden een stageplek in een gezellig team waar bijna niets te gek is. Wij bieden veel ruimte om jezelf te ontwikkelen wat al door veel stagiaires als erg prettig ervaren is. Wanneer je bij ons stage loopt mag je meteen aan de slag met de kinderen. Het doel hiervan is; hoe meer je zelf doet, hoe sneller je leert. Goede begeleiding daarbij is vanzelfsprekend.

Wat zijn je taken

De stagiaires krijgen per persoon maximaal vier kinderen in hun mentorgroep. In deze groepjes worden de leerdoelen besproken. In deze gesprekken wordt ook de voortgang van het leerdoel besproken. Elke bijeenkomst maakt het kind een stapje die op papier wordt gezet om dichter bij zijn/haar leerdoel te komen. De begeleider ondersteunt via de oplossingsgerichte werkwijze en geeft tips en tops aan het kind voor het bereiken van zijn leerdoel. De centrummanager/docent verwacht dat de stagiaire ondersteuning biedt aan de groep kinderen. Ondersteuning bij het uitvoeren van de activiteiten, het aangaan van individuele gesprekken met de kinderen en het signaleren van eventuele belemmeringen. Dit alles middels een positieve pedagogische benadering met het doel om de startkwalificaties van deze kinderen te verbeteren (op sociaal – emotioneel en cognitief gebied). De stagiaire zal contacten aangaan met de ouders van de deelnemende kinderen. Er wordt van de stagiaire verwacht dat hij/zij in teamverband kan functioneren, reflecteren en feedback geven en ontvangen. Daarnaast krijg je als stagiaire de ruimte om je eigen kennis en creativiteit te gebruiken tijdens het ontwikkelen van de bijeenkomsten.

Sollicitatieprocedure:

CV en motivatiebrief sturen met als gevolg een sollicitatiegesprek

Naam contactpersoon: Kim Adriaens

Telefoonnummer: 0683221254

E-mailadres: k.adriaens@playingforsuccess.nl

Ik leerde hoe je een band kan opbouwen met kinderen. Het is geweldig om de groei van deze kinderen te volgen. Het team waarin je werkt is jong en enthousiast en heeft mij het gehele jaar gemotiveerd! Veel eigen inbreng mogen geven en mezelf optimaal ontwikkelt.  – Robin Heusschen

Name Comes Here

Name Comes Here

Role Comes Here

Mijn stage bij Playing for Sucess heb ik als erg prettig/leuk ervaren. Vooral om met veel verschillende mensen samen te weken. Zowel met collega’s als met kinderen. Hierdoor was er altijd een fijne sfeer. – Leonie Pachen

Name Comes Here

Name Comes Here

Role Comes Here

Playing for Success, een organisatie die jou kwaliteiten waarvan je zelf nog niet wist dat je ze had, zichtbaar maakt. Daarbij jou als persoon verantwoordelijkheid, flexibiliteit en gezelligheid biedt zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Name Comes Here

Name Comes Here

Role Comes Here
To Top