Word ook Partner van PFS Maastricht!

Waarom?

De realisatie van het leercentrum van Playing for Success Maastricht wordt mogelijk gemaakt door belangrijke partners. Door deze partners kunnen jaarlijks 150 kinderen GRATIS deelnemen aan dit programma. 

Wat levert het op en Hoe kunt u partner worden?

U kunt lid worden van het Maatschappelijk Betrokken Netwerkplatform. Dit netwerkplatform is gekoppeld aan het leercentrum.

Voor een bedrag van € 250,-. Bent u partner van de stichting. Door deze bijdrage kan er 1 jaar lang 3 kinderen deelnemen aan het programma. Hierdoor behoren zij 12 weken lang tot het team van Playing for Success Maastricht, ontvangen 12 innovatieve bijeenkomsten, gezonde voeding en een wedstrijdbezoek.

100% van het lidmaatschapsbedrag komt ten gunste van het leercentrum en dus de kinderen!

 

Partner zijn is een garantie voor succes

Het zijn van een partner van Playing for Success Maastricht heeft een hoger doel dan alleen netwerken in een leuke omgeving met originele activiteiten en exposuremogelijkheden. U maakt het namelijk mede mogelijk dat wij kinderen en jongeren kunnen helpen het beste uit zichzelf halen. Kinderen die als het gevolg van een gebrek aan zelfvertrouwen, (leer) motivatie of een negatief zelfbeeld, achter raken op school. Playing for Success biedt hen de mogelijkheid om in een inspirerende omgeving, op een niet-schoolse manier, zoveel mogelijk succeservaringen op te doen. In haar zes jarig bestaan heeft het leercentrum ruim 645 kinderen een boost gegeven in hun sociaal emotionele en cognitieve ontwikkeling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim Adriaens via het e-mailadres: 

K.adriaens@playingforsuccess.nl of mobiel nummer: 06-83221254

 

To Top