Wil jij leren om te vertellen voor een grote groep, je mening te geven, contacten te maken of wil je beter vragen leren stellen aan anderen?

Wil je werken aan het opkomen voor jezelf?

Wil je werken aan je motivatie, zodat je met meer plezier naar school gaat? Of ben je bang om fouten te maken en wil je met meer vertrouwen een toets maken?

Playing for Success Maastricht kan je daarbij helpen! Samen met andere kinderen ga je leuke en uitdagende activiteiten doen in en rondom het MVV Stadion en werk je aan de dingen die je wil verbeteren.

Tijdens de eerste bijeenkomsten ga je vooral kennismaken met de andere kinderen en je gaat een doel stellen. Een doel is iets wat je wil bereiken in de komende 12 weken bij Playing for Success Maastricht. Dit doel ga je bereiken door “te trainen”. De “trainingen” bestaan uit het doen van uitdagende sporten, spellen en activiteiten in en rondom Stadion De Geusselt.

 “Ik heb het zelf mee gemaakt wat deze mensen doen is geweldig. Je werkt vooral aan je zelf en daardoor ben ik nu ook sterker geworden en kan ik makkelijk met iemand spreken. Maar kort om het was geweldig, bedankt. Blijf er zo mee door gaan.”

T.

T.

Leerling

“Ik vind het echt super leuk om mee te doen aan Playing for Success”

K.

K.

Leerling

“Door Playing for Success weet ik nu welke sport bij mij past!”

K.

K.

Leerling
To Top